ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ

The Natura Beach ✩✩✩

Δεσπόζοντας στο κέντρο του Κόλπου της Πόλης Χρυσοχούς το φημισμένο για τις οικολογικές του προσεγγίσεις και το περιβαλλοντικό του ήθος το ξενοδοχείο Natura με απρόσκοπτη θέα τόσο προς το ακρωτήριο Πωμός όσο και προς τη χερσόνησο του Ακάμα, αποτελεί ένα ξεχωριστό συγκρότημα το οποίο απαρτίζεται από ένα κεντρικό κτίριο, πτέρυγες κήπων και επαύλεις.

Κτισμένο στην πραγματικότητα σε ένα τεράστιο αγρόκτημα, περιβάλλεται από φυτείες εσπεριδοειδών, ελαιώνες και εκτεταμένους λαχανόκηπους που με πρωτοποριακές βιολογικές προσεγγίσεις καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του ξενοδοχείου. Πιο πέρα, η μικρή αλλά πρωτοποριακή φάρμα Νatura παρέχει τα γνωστά στους ξένους μας γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά και άλλα, όλα βιολογικής παραγωγής.

Στην εκτεταμένη παραλία παραλία οι φωλιές χελώνων οι οποίες χρόνο με το χρόνο γίνονται περισσότερες λόγω της ενεργού συμμετοχής μας στην προστασία τους, αποτελούν για τους ξένους μας μια μοναδική εμπειρία.

Στη διάρκεια του φθινοπώρου και της άνοιξης ο κόλπος της Πόλης Χρυσοχούς αποτελεί το επίκεντρο της μετανάστευσης του πτερωτού κόσμου και οι ξένοι μας απολαμβάνουν ανεπανάληπτες στιγμές παρακολουθώντας από τις βεράντες του ξενοδοχείου τα σμήνη των μεταναστευτικών πουλιών με φόντο τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα του Νatura.

Χώρος μοναδικής γαλήνης και ησυχίας με μιαν απρόσκοπτη θέα προς τον ανοικτό ορίζοντα παρέχει μοναδική ηρεμία και ευκαιρία για χαλάρωση δίπλα από την πισίνα ή τον τεράστιο χορτοτάπητα μας κάτω από τα φοινικόδεντρα.

Aλλά και το περπάτημα στους πεζοδρόμους του ξενοδοχείου ή κατά μήκος της παραλίας ή μια ποδηλασία στη γύρω περιοχή, θα πρόσθεταν αναμφίβολα στην ποιότητα των διακοπών σας. Είναι εξάλλου γνωστό από ντόπιους και ξένους ότι η περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις υπέροχες ποδηλατικές διαδρομές της και γι αυτό το ξενοδοχείο δημιούργησε το δικό του Ποδηλατικό Κέντρο για φύλαξη των ποδηλάτων.

Το ξενοδοχείο Natura και οι επαύλεις του αποτελούν ένα Padi Gold Palm Resort σε σύνδεση με ένα υψηλών προδιαγραφών κέντρο θαλάσσιων αθλημάτων στο γειτονικό λιμανάκι στο Λατσί μέσω του οποίου προσφέρονται μαθήματα καταδύσεων για όλα τα επίπεδα. Μια βαρκάδα εξ άλλου κατά μήκος της ακτογραμμής της χερσονήσου του Ακάμα με κολύμπι στο λεγόμενο blue lagoon της περιοχής Φοντάνα Αμορόζα θα σας μείνει, αναμφίβολα, αξέχαστη.

Μακριά από το θόρυβο και την έντονη δραστηριότητα, αλλά την ίδια ώρα μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πόλης, το Natura αποτελεί στην κυριολεξία τη ΦΥΣΙΚΉ ΕΠΙΛΟΓΉ. Και δεν αποτελεί υπερβολή ότι οι επισκέπτες μας φεύγοντας έχουν ήδη αποφασίσει να μας έλθουν ξανά. Ακριβώς σαν τα χελιδόνια που φωλιάζουν κάθε χρόνο σε μεγάλους αριθμούς στους φιλόξενους και γι αυτά χώρους του Natura.

ΔΩΜΑΤΙΑ & ΕΠΑΥΛΕΙΣ

Με συνολική δυναμικότητα, μαζί με τις επαύλεις, διακοσίων περίπου κλινών, τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια του, προσφέρονται ως μονόκλινα ή δίκλινα, ενώ oι οικογενειακοί χώροι( δυο δωμάτια με ένα μπάνιο και μία είσοδο), ή τα συνεχόμενα δωμάτια με ενδιάμεση πόρτα προσφέρουν άνετη διαμονή για ολόκληρη την οικογένεια. Ένα πρόσθετο πτυσσόμενο κρεβάτι, η μια βρεφική κούνια μπορεί να προστεθεί στο δωμάτιο, καλύπτοντας τις οποιεσδήποτε επί μέρους ανάγκες.

“Μια παρθένα έκταση γης με σπάνια βιοποικιλότητα και πλήθος ενδημικών φυτικών ειδών, με μονοπάτια μελέτης της φύσης και παραλίες με κρυστάλλινα νερά”

Πάνω από εξακόσια εσπεριδοειδή, τετρακόσια ελαιόδεντρα και πλήθος άλλων μεσογειακών αλλά και εξωτικών οπωροφόρων

Η ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

Η Πόλης της Χρυσοχούς , σημαντικό βασίλειο κατά την αρχαιότητα, βρίσκεται στο βορειοδυτικο άκρο της Κύπρου, ακριβώς στο κέντρο του πανέμορφου ομώνυμου κόλπου, έχοντας στα δυτικά της τη χερσόνησο του Ακάμα.