ΟΙ ΦΥΤΕΙΕΣ

Το ξενοδοχείο Natura αποτελεί μέρος ενός μεγάλου αγροκτήματος, κτημοσύνη της ιδιοκτήτριας οικογένειας εδώ και πολλές γενιές.

Η ανέγερση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος όχι μόνο δεν περιόρισε τη γεωργική δραστηριότητα, αλλά την έθεσε σε νέες σύγχρονες βάσεις και την ενίσχυσε ποικιλότροπα, με εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων αειφορικής / ολιστικής διαχείρισης.

Στον άμεσο περίγυρο του συγκροτήματος εξακόσια εσπεριδοειδή, τετρακόσια ελαιόδεντρα και πλήθος άλλων μεσογειακών αλλά και εξωτικών οπωροφόρων, δημιουργούν ένα πράσινο πέλαγος στο κέντρο του οποίου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα και οι επαύλεις .

Ο βιολογικός λαχανόκηπος καλύπτει σχεδόν το σύνολο των αναγκών της κουζίνας μας ενώ ο κήπος των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών δίδει στις μεσογειακές και ευρωπαϊκές συνταγές μας τη μοναδική ιδιαίτερη γεύση και άρωμα.

Η γειτονική μικρή φάρμα ζώων (κατσίκες, κότες ελευθέρας βοσκής , γαλοπούλες ,πάπιες, χήνες κ.α) παρέχει εξαίρετης ποιότητας βιολογικά προϊόντα που όλα χρησιμοποιούνται στην κουζίνα μας. Πασίγνωστο είναι το ολόφρεσκο χαλούμι και η αναρή Natura που λεπτά μόνο πριν παρασκευάζονται στην κουζίνα.